Kesärenkaat

Kesärenkaat talvirenkaiksi. Omien ajatusten kanssa tuntee välillä olevan sama juttu. Keli ja tunnelma vaikuttavat. Niin toimii omassakin ajatellussa erilaiset pinnat, kitkasta riippuen. Sekavaako, tuuliviirimäisyyttä vai joustavuutta. Tilanne ja yhteisö vaikuttavat, sekä ratkaisevat sen mistä on kyse.

Se mitä tässä koetan omassa päässäni järjestää liittyy oman ajattelun jäsentelyyn ja järjestelyyn. Ei mene aina kuin Strömsössä. Vaikka kuinka kuvittelee asioiden olevan valmiita ja selkeitä, tulee tuiskuisa tuiverrus ja asiat ajatuksineen menee vallan sekaisin. Olo on kuin talvikelissä kesärenkailla. Varaan ajan renkaiden vaihtoon. Ammattilaisen tai kolleegan seurassa, vaihtuu renkaat (ja jäsentyy ajatukset) taas keliin sopivaksi. Ja matka jatkuu!

Sparraus, coaching ja asioiden jäsentely ammatillisesti on työturvallisuustekijä.