Suloinen joutilaisuus on tehokasta

Lepo, laiskuus ja palautuminen ovat asioita, joiden vaikutukset ovat kiistattomat. Vilpitön ja vanhanaikainen loikoilu säännöllisesti, miten kukakin sen olotilan parhaiten saavuttaa, kuulukoon tämän kesän ohjelmistoon.

Koetamme sinnitellä työssämme ja toiminnoissamme vanhanaikaisin menetelmin, vaikka monet asiat indikoivat niiden olevan epäkäytännöllisiä ja toimimattomia. Oman vastuun ja itseohjautuvuuden aikaan siirryttäessä, saamme samalla oikeuden ja vapauden luoda itsellemme parhaat arjen käytännöt. Se on melkoinen mahdollisuus meille kaikille.

Ihmisten tuottama lisäarvo digitalisaation ja muutoksen ajassa on inhimillinen vuorovaikutus ja kykymme vastuulliseen vuorovaikutukseen. Inhimillisyytemme myötä meillä on mahdollisuus empaattisuuteen, tahtoon tehdä yhdessä, onnistumisen ja epäonnistumisen iloon. Yhdessä oppimiseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s